Menu

'Diri Saya ^_^'

My photo
♥Aku tak sempurna. Kau pun tak sempurna. Ketidaksempurnaanmu menjadi pelengkap ketidaksempurnaanku, hingga kita akan sempurna, meskipun hanya bagi kita berdua. Biarlah Allah yang Maha sempurna, yang berhak menilai kesempurnaan kita...♥

'Award dari 54k1j0'

Dengan nama Allah Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang


terima kasih buat 54k1j0 kerana sudi memberi award ini kepada saya^_^
walaupun tidak pernah kenal...hanya di alam blog sahaja... ni link blog teman yang beri award nie http://54k1j0.blogspot.com/

tak reti plak mcm ne nak bg nama blog je kuar...hehe....tapi tak kisah la... yang penting dah letak link blog pemberi award...

Ni saya copy dari teman pemberi award:

Award diatas mengandung erti :
Tugu Hijau : melambangkan sahabat-sahabat baru
Tugu Kuning : melambangkan sahabat-sahabat yang selalu aktif
Tugu Biru : melambangkan sahabat blogger dengan PR tinggi
Landasan Merah : melambangkan bahwa kita semua sama, baik pemula hingga senior adalah terangkum dalam satu wadah/tempat, dengan darah yang sama berwarna merah, dan sesungguhnya kita adalah saudara.

Prasyarat Pengambilan AWARD :

1. Buat Posting seperti diatas
2. Cantumkan Link Pemberi Award.
3. Bagi rakan-rakan yang belum jadi Follow atau Tukaran Link, harap menjadi Follow atau bertukar link dengan saya.
4. Copy-paste Image diatas atau DOWNLOAD

sahabat yang akan menerima award ini:

semua sahabat yang follow blog saya...
sila ambil ye...(^_^)

4 'ulasan':

ashley said...

Wah..
princess,
siap bagi description lagi tentang werena wereni award tu..
hmmmmmm canteeekkk.

princess said...

to ashley:

saya ambil dari blog pemberi award sahaja..(^_^)

Putra Al-Maliki said...

dapat award yer.. tahniah... =)

princess said...

to putra al-maliki:

sila ye akhi ambik award nie juga..^_^

'Sahabat'

♥ Popular Post ^_^ ♥

 
'Ketenangan' Copyright © 2013 Design by nurilla Official Love Diaries