Menu

'Diri Saya ^_^'

My photo
♥Aku tak sempurna. Kau pun tak sempurna. Ketidaksempurnaanmu menjadi pelengkap ketidaksempurnaanku, hingga kita akan sempurna, meskipun hanya bagi kita berdua. Biarlah Allah yang Maha sempurna, yang berhak menilai kesempurnaan kita...♥

'Back To School^_^'

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Jom!! Kembali ke Sekolah....^__^ (perasan masih sekolah =D) alhamdulillah, setelah bercuti beberapa hari selepas final exam (cuti ker? >,<), telah masuk sem baru untuk tahun ini. Saya perlu kembalikan semangat belajar itu...Rajin ! Semangat ! Chaiyok! Chaiyok! illa....


Semalam, telah selesai pendaftaran untuk semester kali ini. Pada semster ini, 3 subjek yang akan saya ambil, insya-Allah iaitu syariah, applied history dan juga man, society and culture. Pendaftaran telah selesai, tetapi saya masih menunggu result final exam untuk semester lepas yang masih belum diketahui.. Hanya Allah, yang tahu apa yang saya rasa sekarang... pelbagai perasaan menunggu result tersebut.. ntah bile nak dapat keputusan ini.


yaaa... baru daftar semalam, pagi tadi kerja sekolah dah dapat..^__^ , cekgu pun tak kenal siapa lagi.. ini lah kelebihan dan ada juga kelemahan belajar secara separuh masa atau jarak jauh.. tapi tidak mengapa, insya-Allah pasti ada hikmah..yang penting perlu semangat..!! (jom bt kerja sekolah mulai sekarang =D)

jangan sampai jadi mcm nie.. hehe

ayuh, cik illa..!! Semangat!! All The Best!! ^___^ insya-Allah....
wallahua'lam...

1 'ulasan':

AZIZUL said...

selamat berlajar cik Illa.. semoga berjaya di dalam pelajaran untuk sem nie.. aja aja fighting (^_^)

'Sahabat'

♥ Popular Post ^_^ ♥

 
'Ketenangan' Copyright © 2013 Design by nurilla Official Love Diaries