Menu

'Diri Saya ^_^'

My photo
♥Aku tak sempurna. Kau pun tak sempurna. Ketidaksempurnaanmu menjadi pelengkap ketidaksempurnaanku, hingga kita akan sempurna, meskipun hanya bagi kita berdua. Biarlah Allah yang Maha sempurna, yang berhak menilai kesempurnaan kita...♥

" Simple Holiday Giveaway by SN "




SIMPLE HOLIDAY GIVEAWAY BY SN 
11 NOV - 6 DEC


 [  CLICK  BANNER TO JOIN  ]
_________________________________________________________________________________

SENARAI HADIAH 
SIMPLE HOLIDAY GIVEAWAY BY SN

     1.   Abaya Dubai material nida by Hasnur Haniim Collection's  x1
     2.   Dress Damia material chiffon ( full lining ) by Hasnur Haniim Collection's  x1
     3.   Sepasang Handsock by Hasnur Haniim Collection's  x1
     4.   Felt Craft by Jaja  x3
     5.   Tasbih Digital + Kompas by Tudung & Pakaian Muslimah ShuhadaHalim SemuaShop x5
     6.   Pensel box (lengkap alat tulis + pensel warna) by Tudung & Pakaian Muslimah 
           ShuhadaHalim SemuaShop  x1
     7.   Pasmina turki saiz besar by Tudung & Pakaian Muslimah ShuhadaHalim SemuaShop  x1
     8.   Tudung turki bidang 50 by Tudung & Pakaian Muslimah ShuhadaHalaim SemuaShop  x1
     9.   Tudung turki bidang 60 by Tudung & Pakaian Muslimah ShuhadaHalim SemuaShop  x1
   10.   Shawl by SoldOutScarves  x2
   11.   Lotion by Eymasu  x2
   12.   Layered Cardigan warna royal blue by NisAza Hijab  x1 *postage ditanggung pemenang*
   13.   Pashmina by Nur Illa  x3
   14.   2 Keychain by Saljiah Zafirah  x1
   15.   Button badge by Ain Rahman  x2
   16.   Cute notebook by Ain Rahman  x1
   17.   2 Unit Fridge Magnet by Nur Farahain  x2
   18.   Top Up RM 5 by Khalid Kyle  x2
   19.   Top Up RM 5 by Nor Nadia Syakila  x3
   20.   Top Up RM 5 by Siti Norhaziqah  x2







11 'ulasan':

Cahaya Hidayah said...

Salam alaik ^^ Blogwalking here ^^
Salam ukhuwwah ! Selamat bersegmen :3

http://brightnessofcahayahidayah.blogspot.com/2013/11/simple-holiday-giveaway-by-sn.html

nur wanda Shuhada said...

jemput datang yea .
♥ http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/11/malaysia-bloggers-giveaway.html
♥ http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/11/simple-holiday-giveaway-by-sn.html
#GA Harini .

Aisha Fauzi said...

Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)

Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

Jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi barang mahal secara free xD banyak hadiah menarik seperti tudung, shawl, dress, jubah, cash money, teddy bear dan macam-2 lagi ^^

Selalu-selalulah jenguk blog saya untuk tengok update giveaway yang terbaru dan HOT. Kalau taknak terlepas mana-2 giveaway baru yg diupdate, jemput follow blog / bloglist blog saya sekali. Tiada paksaan :)

King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

Mazni Munawar said...

dri GA sama. gudluck! ^^
http://supersagaaaa.blogspot.com/2013/11/simple-holiday-giveaway-by-sn.html

Atif Farhah said...

sy disini .. ber BW dri GA yg sama .. gud luck yep :)

princess said...

Assalamualaikum.. terima kasih.. follow.. semoga berjaya semua.. saya akan follow sahabat semua kembali lepas ini... ^__^ salam ukhwah...

Liniey Nor said...

Hi..singgah dari GA yg sama..

http://iamliniey.blogspot.com/2013/12/simple-holiday-giveaway-by-sn.html

KJK ✿✿ said...

bw here :) . btw jom join GA nie . Hadiah menarik ! http://www.hawasyazanalee.my/2013/12/giveaway-akhir-tahun-by-cik-hawa.html

Siti Nurazwaniza said...

Terima Kasih kerana sudi menyertai giveaway : Simple Holiday Giveaway by SN. Sila pastikan anda mengikut segala syarat yang telah ditetapkan. Pastikan anda telah follow blog penganjur dan like/follow fanpage/blog/Instagram para penganjur dan penaja. Giveaway akan tamat pada 6 December 2013. Pastikan anda berbuat demikian sebelum penyertaan anda dan nama anda di-blacklist kan.

Terima kasih dan Semoga Berjaya :) ☆

husna zahidi said...

selamat petang!! jenjalan sini.. juga dari segmen yg sama..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-holiday-giveaway-by-sn.html

masih menanti pemenang diumumkan..=)

Delimasari said...

dari segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/12/simple-holiday-giveaway-by-sn.html

'Sahabat'

♥ Popular Post ^_^ ♥

 
'Ketenangan' Copyright © 2013 Design by nurilla Official Love Diaries