Menu

'Diri Saya ^_^'

My photo
♥Aku tak sempurna. Kau pun tak sempurna. Ketidaksempurnaanmu menjadi pelengkap ketidaksempurnaanku, hingga kita akan sempurna, meskipun hanya bagi kita berdua. Biarlah Allah yang Maha sempurna, yang berhak menilai kesempurnaan kita...♥

~ 4 x 4 Lembah Jemaloi - Talang ~

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

     Pengalaman Menarik!! 3 hari 2 malam dalam hutan tak da 'line' hp. hehe.. biasa dah masa sekolah dulu, apabila dewasa ini, jarang join Aktiviti lasak kerana kekangan masa Bekerja. Tapi alhamdulillah, kali ini dapat turut serta. 

    Lepas ini, tidak tahu bile lagi akan dapat join, Jadi ini peluang yang ada, Nak cerita banyak2, dah tak ada idea nak menulis. Cerita sebelum puasa, baru nak update, nampak sangat 'busy' huu.. nie antara gambar masa program, nak letak semua banyak sangat.. >_<

p/s : jika ada sahabat yang nak buat aktiviti 'WaterRafting' maklumkan pada saya.. nak join.. hee =D inshaAllah... 










0 'ulasan':

'Sahabat'

♥ Popular Post ^_^ ♥

 
'Ketenangan' Copyright © 2013 Design by nurilla Official Love Diaries