Menu

'Diri Saya ^_^'

My photo
♥Aku tak sempurna. Kau pun tak sempurna. Ketidaksempurnaanmu menjadi pelengkap ketidaksempurnaanku, hingga kita akan sempurna, meskipun hanya bagi kita berdua. Biarlah Allah yang Maha sempurna, yang berhak menilai kesempurnaan kita...♥

~ Pasta Express - Modern Western Cuisine ~

                         Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang


      Alhamdulillah, masih diberi peluang untuk bernafas merasai nikmat sementara di Dunia Allah S.W.T. ^_^. Agak lama mendiamkan diri tidak menulis memang terasa kekok dah.. Lepas nie saya akan cuba meluangkan masa untuk menulis kembali untuk menjadi kenangan buat diri.. =)

   Beberapa hari lepas pergi makan dekat Pasta Express di Shah Alam kedai dia baru buka rasa, tapi cawangan dia ada banyak. Ada dekat Putra Perdana, Bandar Kinrara, Taman Medan, Kelana Parkview, Taman Ttdi antaranya. 
 
                                         
   
    Dulu masa belajar dekat Kedah akan keluar dengan kawan2 cari kedai yang ChikenChop sedap, sampai ke Penang berjalan cari tempat makan best... Tapi bile dah kerja nie macam terbatas pula.. Huu.. Sepatutnya dah kerja lagi senang nak cari kedai makan kan.. Hehe.. Tapi bukan selalu, makan sendiri kat rumah lagi best!

   Kat kedai nie, menu Utama dah tentu makanan Western, jadi ada macam2 menu boleh pilih.. Dah tentu saya order ChikenChop =) , makanan tambahan hanya order KentangGoreng. Sebab takut tak habis makan seorang kan.. Harga kat kedai nie boleh kata Standart macam kedai2 lain. Nak datang makan sekali sekala okey lah.

        

    ChikenChop BlackPaper dia okey, tak terlalu pahit kuah BlackPaper tu, Kentang Putar tu agak lembut untuk bile makan =). Oh yea, sempena promosi sebab beli makanan lebih rm50 dapat IceCream percuma, ikut Pelayan kat kedai tu kata sebab tetiba dia hantar IceCream. Orang dah bagi tak kan kita nak Tolak Hee.. Alhamdulillah.. 

        

        Kentang nie tak rasa macam kentang yang beku macam beli kat kedai tu, Maybe diorang buat sendiri sebab rasa kentang tu lain skit.. 

                                                  
    Nie IceCream yang dapat Free katanya.. Sedap! Memang puas hati makan.. ^_^ 

   Jadi kalau yang nak mencuba makan kat kedai nie Okey, agak Sedap bg tekak saya.. Hee.. Wallahua'llam..  

#Rm50 (2setChikenChop,2set Air, KentangGoreng) murah ke mahal? ^_^ masing2 punye pandangan.. Hee

3 'ulasan':

Mazni Munawar said...

Nampak sedapp! Besar betul aiskrim tu, msti otak rasa freezing :p

AZLAN MD NOOR said...

Alhamdulillah

princess said...

Mazni : Eskrim tu tinggi gelas dia tp kurus Hee. Agak freez msa mkn =)

Azlan : alhamdulillah :)

'Sahabat'

♥ Popular Post ^_^ ♥

 
'Ketenangan' Copyright © 2013 Design by nurilla Official Love Diaries