Menu

'Diri Saya ^_^'

My photo
♥Aku tak sempurna. Kau pun tak sempurna. Ketidaksempurnaanmu menjadi pelengkap ketidaksempurnaanku, hingga kita akan sempurna, meskipun hanya bagi kita berdua. Biarlah Allah yang Maha sempurna, yang berhak menilai kesempurnaan kita...♥

'Pratikal hampir Selesai^_^'

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

alhamdulillah..sudah hampir 5 bulan menjalani pratikal.. tempoh untuk tamat pratikal hampir tiba.. tak sabarnye nak habis... dan akan melangkah masuk ke semester baru dan belajar semula^_^

pelbagai pengalaman yang dapat saya perolehi.. ada yang menarik dan ada yang tak..huhu (len kali saya cite ye).. sekarang adalh masa untuk menyiapkan report lah plak.. ada lagi yang belum selesai.. banyak ke skit..huhu..biarlah rahsia(o_0)...

kawan2.. report kamu semua macam mane??( rajin2 siapkan ye ), semangat ye semua.. chaiyok!chaiyok!..rindu hendak jumpa kamu semua.... hampir 6 bulan tidak jumpa.. kecuali 2 orang yang pratikal skali dengan saya.. ( tapi sorang je slalu jumpa.. sorg lagi selalu kejer luar ).. pape pun thankz pada aki.. sbb bile kjer luar kamu slalu jaga keselamatan kawanmu ini.... trimas banyak2 ye.. sem depan satu group ek..snang bt kjer..hehe..

sewaktu pratikal nie.. tak ramai kawan satu kelas yang saya jumpa.. slain dari yang pratikal skali.. yang datang umah saya time raya dan yg turun ke negeri tempat diri ini pratikal.. pensyarah yang mengjar lagi lah tak jumpa.. cuma saya ada jumpa seorang pensyarah je,tapi dia tidak mengajar saya, but pensyarah di jabatan saya lah.. itupun dekat skool my bro.. sbb anak dia skool situ juga.. terjumpa waktu nak amik dia nak cuti skool ari tu.. apa pun trima kasih pada pensyarah yang sanggup membalas mesej yang saya hantar bertanya pelbagai perkara sepnjang pratikal nie.. thankz ye.. ^_^ ..harap tak marah saya...

insya-allah.. masuk sem baru nie.. subjek bertambah best dan menarik..huhu.. harap2 dapat ikut dengan baik... dan sem baru terpaksa duk luar.. asrama tak dapat.. satu lagi perbezaan dari sem2 lepas.. nak kena bajet belanja lagi.. ^_^... dan pelbagai benda lagi lah... ohh,...nak kena cari housemate lagi.. ( ada sape2 nak tak?..huhu )

ooppss... nak kena tdor dah.. esk kejer la plak.. spatutnya cuti.. tapi sebab ada plan nak kena submit isnin.. kena la dtg kejer esk.. huhu... lain kali sambung lah insya-allah...

kawan2..jumpa kamu sem depan... dan juga kita kan jumpa lect balik... windu kamu semua ^_^

wallahua'lam....

4 'ulasan':

pelangi petang said...

hehe..pas ni masuk u balik ke??

princess said...

to pelangi petang:

insya-allah..akan masuk balik..
x sabar nak jumpa kawan2 balik...^_^

princess said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

perlu menyemak:)

'Sahabat'

♥ Popular Post ^_^ ♥

 
'Ketenangan' Copyright © 2013 Design by nurilla Official Love Diaries