Menu

'Diri Saya ^_^'

My photo
♥Aku tak sempurna. Kau pun tak sempurna. Ketidaksempurnaanmu menjadi pelengkap ketidaksempurnaanku, hingga kita akan sempurna, meskipun hanya bagi kita berdua. Biarlah Allah yang Maha sempurna, yang berhak menilai kesempurnaan kita...♥

'Kad Cinta ^_^'

Dengan nama Allah Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang


alhamdulillah selamat sampai ke rumah sewa..baru balik dari kampung berjumpa insan2 tersayang... rindu sangat dengan semua... walaupun baru je jumpa minggu lepas..hihi..

dan sebab lain nak balik kampung juga sebab ada kad cinta sampai di rumah.. mak call dan beritahu ada kad cinta yang sangat comey sampai..hihi ... itu yang nak juga balik kampung tengok dan baca kad tu...


nie dia kad cinta comey^_^

syukran untuk mr presiden @ akhi imran dan semua yang sudi beri kad yang cute nie...
sangat2 menghargai dan suka kad nie.. kot2 tahun nie besday pun boleh bagi kad ok gak mr presiden... (hihi..) insya-allah akan cuba menjalankan amanah dan tanggugjawab yg diberi dengan baik... selagi saya mampu....





raya nanti ok gak bagi kad kat kami..^_^....

terima kasih mr.presiden...dan semua yang banyak membantu dalam iLuvislam... ukhwah antara kita semua memang best...

wallahua'lam

p/s: yang lain2 dah dapat kad cinta tak^_^?

2 'ulasan':

gayuh said...

selamat ya teman....

Ina NaiLofar said...

salaam ziarah!

Bertuahnya...comey kad! :)

'Sahabat'

♥ Popular Post ^_^ ♥

 
'Ketenangan' Copyright © 2013 Design by nurilla Official Love Diaries