Menu

'Diri Saya ^_^'

My photo
♥Aku tak sempurna. Kau pun tak sempurna. Ketidaksempurnaanmu menjadi pelengkap ketidaksempurnaanku, hingga kita akan sempurna, meskipun hanya bagi kita berdua. Biarlah Allah yang Maha sempurna, yang berhak menilai kesempurnaan kita...♥

'Salam Imtihan ^__^'

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

rasa dah lama tak menulis..dah berhabuk ini blog..=) tapi nak buat macam mane.. ada perkara yang perlu dilaksanakan terlebih dahulu...insya-Allah selesai segalanya...baru boleh kita bersama kembali ya..

saya ingin memohon maaf, buat semua yang mengenali diri ini, atas segala salah dan silap yang telah saya lakukan.. sama ada yang saya sedar atau tidak sedar... minggu hadapan saya akan menghadapi final exam untuk last semester..mohon doakan saya berjaya menjawab dengan baik....

kepada semua yang akan menghadapi peperiksaan juga..semoga berjaya..insya-Allah...



wallahua'lam....

4 'ulasan':

AinuL HayaT said...

Good luck! :)
May Allah bless u..

princess said...

ainul :

syukran..^__^
insya-Allah...

HAZMAN SALEH said...

gudluck... ; )

hazman1987.blogspot.com said...

amin...

'Sahabat'

♥ Popular Post ^_^ ♥

 
'Ketenangan' Copyright © 2013 Design by nurilla Official Love Diaries