Menu

'Diri Saya ^_^'

My photo
♥Aku tak sempurna. Kau pun tak sempurna. Ketidaksempurnaanmu menjadi pelengkap ketidaksempurnaanku, hingga kita akan sempurna, meskipun hanya bagi kita berdua. Biarlah Allah yang Maha sempurna, yang berhak menilai kesempurnaan kita...♥

'Majlis Rumah Terbuka Aidiladha di Karangkraf'

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

alhamdulillah, hari ini dapat bertemu dengan teman-teman dari iLuvislam. rasa dah lama tak berjumpa dengan mereka.. jika tidak silap last program yang saya ikuti pada tahun lepas.. ^_^


kali ini, masih dipanjangkan umur untuk berjumpa dengan sebahagian dari mereka iaitu ecah, kak asma, kak asniza, bro imran, abg zul dan akhi fahzan di Majlis Rumah Terbuka Aidiladha Karangkraf. Majlis tersebut yang diadakan di pejabat utama Karangkraf, Shah Alam.

berjumpa dengan ecah terlebih dahulu di Bangi, kemudian baru bergerak ke Shah Alam. walaupun tinggal di Selangor, tapi jalan di sekitar Shah Alam saya memng 'failed' if ada yang bertanya memng tak tahu nak jawab lah...=D dan kami mengambil keputusan mengikut signboard untuk mencari PKNS Shah Alam..kiki

sampai dekat Shah Alam masa masih awal, dan terus call kak asma, pada mulanya ingin mengacau dia bekerja, rupanya masih bercuti lagi..(x jadi kacau) dan dia sedang dalam perjalanan pulang ke Shah Alam dari Subang. selepas dapat call Kak Asma, kami berjumpa dengan nya dan menuju ke rumahnya sementara tunggu untuk ke Karangkraf, dimana Majlis bermula selepas solat jumaat.

setelah selesai solat zohor, kami bergerak ke Karangkraf lebih kurang jam 3 petang, sampai di sana, pergi membeli buku di kedai yang ada terlebih dahulu sementara menuggu mr.presiden, designer dan kaunselor iLuvislam datang.. atas sebab tertentu..=)

kak asniza tiba lewat, kerana perlu menamatkan waktu kerjanya pada jam 5 petang..hehe
yang penting saya dapat berjumpa dengan mereka semua.. dan makan..^_^

insya-Allah, semoga dipanjangkan umur supaya dapat berjumpa lagi dengan sahabat yang lain.. ameenn...

wallahua'lam....

2 'ulasan':

SoutulMujahid said...

gi x ajak (T.T)

sal said...

salam..alhamdulilah smpai ke tanjung piai.berhampiran dengan tempat saya .moga perjalanan ke sana meninggalkan kenangan manis dan bermanfaat.

'Sahabat'

♥ Popular Post ^_^ ♥

 
'Ketenangan' Copyright © 2013 Design by nurilla Official Love Diaries