Menu

'Diri Saya ^_^'

My photo
♥Aku tak sempurna. Kau pun tak sempurna. Ketidaksempurnaanmu menjadi pelengkap ketidaksempurnaanku, hingga kita akan sempurna, meskipun hanya bagi kita berdua. Biarlah Allah yang Maha sempurna, yang berhak menilai kesempurnaan kita...♥

'Itik Biru (✿◠‿◠) '

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

alhamdulillah, akhirnya dapat bercuti bersama keluarga, pada tahun sebelumnya pasti ada salah seorang yang tidak dapat turut serta apabila bercuti.

Terima kasih untuk ayah dan emak tersayang membawa kami ke Sunway. walaupun percutian kali ini tidak bermalam atau jauh seperti tahun sebelumnya, tetapi dapat bersama adalah paling indah.. seronok + best..^____^



sampai sunway pada awal pagi, jadi time tu tak ramai orang.. dapat lah mencuba permainan yang ada tanpa perlu berebut2.. memng best.. game yang mencabar.. kapal lanun dia lah... nak gugur jantung duk terbalik 180 darjah kat udara tu... hoho.. tapi memng best... +++++


itik biru.. with my bro..

after berjalan dan bermain game yang ada, singgah ke zoo sunway, walaupun tak besar zoo dia, tapi haiwan seperti burung, itik dibiarkan terbang bebas.. haiwan tertentu perlu diletakkan dalam sangkar..=)
.


nie kat sangkar tupai tak silap..

selepas berjalan di wild park sunway, kami berehat untk lunch dan solat zohor.. after solat, adik2 terus terjun ke dalam kolam yang paling besar ada di sunway.. budak2, memng suke dengan air.. walaupun adik2 saya sume dah besar.. tapi boleh la dikirakan budak2..hihi...



kami bergerak keluar dari sunway pada jam 400 petang, kerana dah ramai orang di situ dan terasa amat sesak... terima kasih buat ayah dan emak tersayang..^_____^

p/s: tahun depan kita pergi bercuti tempat yang lagi menarik yer..insya-Allah..

1 'ulasan':

Anonymous said...

assalamualaikum...dh besar sume adik2 awk...hope awk pun membesar dgn sempurna disamping keluarga yang bahagia...


rozman

'Sahabat'

♥ Popular Post ^_^ ♥

 
'Ketenangan' Copyright © 2013 Design by nurilla Official Love Diaries