Menu

'Diri Saya ^_^'

My photo
♥Aku tak sempurna. Kau pun tak sempurna. Ketidaksempurnaanmu menjadi pelengkap ketidaksempurnaanku, hingga kita akan sempurna, meskipun hanya bagi kita berdua. Biarlah Allah yang Maha sempurna, yang berhak menilai kesempurnaan kita...♥

✿Majlis Aqiqah & Kesyukuran - Muhamad Mikhail Bin Mohd Hafiz ✿

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Alhamdulillah... sabtu lepas Majlis Aqiqah anak kepada kakak sedara saya yang cukup sebulan telah berlangsung.. Majlis berjalan dengan lancar.. Majlis aqiqah bukan selalu diadakan macam Majlis Walimah juga.. ada masa-masa tertentu sahaja.. yang paling saya suka.. semasa doa Marhaban berlangsung.. Hati tenang jer rasa.. macam nak join jer group Marhaban tu.. tapi tak tahu bile dapat join.. huhu..

Tahniah! atas kelahiran Putera Sulong.. semoga menjadi abi dan umi yang terbaik buat anak tersayang.. dan semoga menjadi anak yang soleh untuk abi dan umi tercinta Mikhail bila dah besar nanti.. insya-Allah...^_^

sedikit gambar semasa majis.. :- ^_^

untuk tetamu yang hadir

kumpulan marhaban..(best if dapt join >_<)


inilah Muhamad Mikhail.. ^_^


 Kakak sdara dan husband dia.. Tahniah ^_^


okeh, sy juga nak pegang dan bergambar dgn baby^_^
>>> sabar untuk ada anak sendiri... lalala =D ..... wallahua'lam....

1 'ulasan':

ain dzaya said...

owhh..nie la princess rupanye..ambik berkkat ye pgg baby tu..:)

'Sahabat'

♥ Popular Post ^_^ ♥

 
'Ketenangan' Copyright © 2013 Design by nurilla Official Love Diaries