Menu

'Diri Saya ^_^'

My photo
♥Aku tak sempurna. Kau pun tak sempurna. Ketidaksempurnaanmu menjadi pelengkap ketidaksempurnaanku, hingga kita akan sempurna, meskipun hanya bagi kita berdua. Biarlah Allah yang Maha sempurna, yang berhak menilai kesempurnaan kita...♥

♥ Alhamdulillah - Sah Sebagai Seorang Isteri ^_^ .♥

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Alhamdulillah... ^__^ Tahniah!! buat kakak tersayang, sah bergelar isteri...(okeh dah sebulan lebih baru nak update..x kira.. =D )  Walaupun penat sebab majlis semua buat secara gotong royong.. tapi best.. sebab dapat mengeratkan ukhwah antara semua.. ♥♥♥

26 May 2012, Kakak saya sah menjadi isteri kepada husband dia lah.. =D ( mak ayah saya nak kawen juga =p hehe) dan Majlis untuk tetamu diadakan pada 27 May 2012. Majlis di pihak lelaki akan berlangsung pada bulan Syawal nanti...

  Selamat Datang Ke Majlis Ikatan Kasih ^__^

 Rewang... besttt ^_^ mengeratkan ukhwah 

Pelamin ini buat sendiri.. design oleh My Auntie dan My Cousin.. 
ingt nak buat kecik + simple.. haaa amik.. sebesar2 nye... =D


Mas Kahwin dari Pihak Lelaki semasa Akad Nikah =)


Selepas Akad Nikah - Penyerahan Mas Kahwin.. ^_^

Bersama Kedua Orang Tua Pengantin Perempuan dan Lelaki =)

p/s : Setakat ini sahaja gambar yang boleh dikongsikan. Masuk semua mana muat kan kan.. =D

untuk Kakak Tersayang :

" Ya Allah.. Satukanlah hati kedua mempelai ini seperti Engkau satukan hati Adam dan Hawa, Yusuf dan Zulaikha dan seperti Engkau satukan hati Muhammad SAW dan Siti Khadijah. Semoga Allah memberkati dan menghimpunkan kamu berdua kebaikan dan keberkatan di dunia dan akhirat “


>>> TERIMA KASIH buat semua yang banyak MEMBANTU kami sekeluarga.. Semoga Allah S.W.T akan membalasnya nanti.. Insya-Allah... ^___^ Ameennn....


4 'ulasan':

hawa said...

tahniah utk kakak :D
heheh
*ingatkan owner blog yang kawen :P

IdaRaida said...

wah! kamu biler lagi.. :)

nurshahirah said...

suka tgk orang kahwin..
rasa nk jugak..hihihih

Zulaiqa Nazri said...

he2..tadi sye ingat awk yg kawen..r0penye akk awk..

'Sahabat'

♥ Popular Post ^_^ ♥

 
'Ketenangan' Copyright © 2013 Design by nurilla Official Love Diaries