Menu

'Diri Saya ^_^'

My photo
♥Aku tak sempurna. Kau pun tak sempurna. Ketidaksempurnaanmu menjadi pelengkap ketidaksempurnaanku, hingga kita akan sempurna, meskipun hanya bagi kita berdua. Biarlah Allah yang Maha sempurna, yang berhak menilai kesempurnaan kita...♥

~ Mini Cheese Cake ~

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Saya bukan lah Penggemar cheese cake... tapi.. saya suka bab2 buat2 kek nie.. Jadi ini adalah cheese cake saya baru belajar buat... =D.. kepada sesiapa yang nak Tempah untuk hantaran atau Hadiah boleh PM saya.. akan berpuas hati..InshaaAllah... 

Ada pelbagai rasa antaranya original, oreo, red velvet, rainbow, chocolate, Bluebery dan sebagainya.. Buat cheese cake agak senang berbanding cake yang lain.. =) Yang pasti dalam masakan nak menjadi kena buat dengan kasih sayang.. Baru ada bertambah rasa pada Makanan tersebut kan.. ^_^


 Mini Cheese Cake =)

 Rainbow 

 Original 

Oreo

Chocolate

 1 box 12 pcs

Kepada yang suka Makan... Boleh lah order.. Boleh LIKE kat Page saya nie.. untuk pertanyaan..



iLoveChocolate.. ^_^

3 'ulasan':

atiqasyahira said...

nampak cam sedap! comel pulak tuuu :)

Nana Liena said...

hehe..kalau pandai masak boleh buat bisnes..mcm saya makan ja lebih.. :)

Ain Dzaya said...

yummy, bestnya kek chese!!

'Sahabat'

♥ Popular Post ^_^ ♥

 
'Ketenangan' Copyright © 2013 Design by nurilla Official Love Diaries