Menu

'Diri Saya ^_^'

My photo
♥Aku tak sempurna. Kau pun tak sempurna. Ketidaksempurnaanmu menjadi pelengkap ketidaksempurnaanku, hingga kita akan sempurna, meskipun hanya bagi kita berdua. Biarlah Allah yang Maha sempurna, yang berhak menilai kesempurnaan kita...♥

~ New Hobby n New Biznez =p ~

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

    Akhir-akhir nie, macam2 perkara saya nak cuba buat.. Saya berminat nak menceburi dalam bidang Bisnez.. Tapi masih dalam proses untuk Belajar... merangkak2 baru lagi.. Semoga diPermudahkan urusan oleh Allah..

    Saya ada impian nak Buka kedai Kek, nak jual Kek, Chocolate dan sebagainya yang sesuai.. Tapi masih belum ada Peluang.. InshaAllah, suatu hari nanti.. saya akan cuba berusaha untuk ada Bisnes sendiri yang lebih maju.. ^_^

    Jadi sekarang saya buat kecil2 sahaja.. orang yang terdekat selalu order. Alhamdulillah.. Kerja sampingan di buat mengisi Masa Lapang...

   Okeh, ini bukan benda Baru.. dah ramai orang Jual.. tapi saya buat benda nie sebab Nak bagi Hadiah sempena Besday someone.. After lepas itu.. ada kawan yang order.. untuk dijadikan Hadiah.. ^_^

nie yang First time buat sempena Hadiah Besday someone.. hope suka yer.. ^_^

    Agak kelakar, Tapi comel.. =).. Oh ya, selain patung nie, macam2 benda boleh buat.. keychain, frame gambar, cover tempat Hp dan sebagainya.. Tapi saya tak sempat lagi nak membuatnya.. inshaAllah akan mencuba lepas nie...

yang nie kawan tempah untuk di buat Hadiah =)

ini bintang .. tapi macam agak gemok kan..=p

    Jadi ini antara Hobi baru saya.. mana tahu boleh buat sideincome kan.. tak banyak, skit pon jadilah.. inshaAllah... Hope dapat sokongan dari sahabat semua.. ^_^ wallahua'lam...

2 'ulasan':

Nana Liena said...

okay la tu..comel ja..:) lama2 bisnes maju la..all the best ye

Ain Dzaya said...

ALAHAI COMELNYE PLUSHIE! kita ada hobiyg sama laaaa...

'Sahabat'

♥ Popular Post ^_^ ♥

 
'Ketenangan' Copyright © 2013 Design by nurilla Official Love Diaries