Menu

'Diri Saya ^_^'

My photo
♥Aku tak sempurna. Kau pun tak sempurna. Ketidaksempurnaanmu menjadi pelengkap ketidaksempurnaanku, hingga kita akan sempurna, meskipun hanya bagi kita berdua. Biarlah Allah yang Maha sempurna, yang berhak menilai kesempurnaan kita...♥

♥ B2B - Checklist for E-Day ♥

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Buat semua Teman-teman yang bakal Melangsungkan Pertunangan.. agak-agak pening nak mula yang mana dulu.. nak buat apa. takut-takut ada yang tertinggal. ini ada sedikit List saya buat, info pon saya minta tolong en Google.. hehe..

Untuk Majlis Pertunangan, terpulang pada diri. ada yang nak  buat simple, ada yang suka buat Grand + meriah.. yang peting ikut kemampuan.. Jangan membazir.. kerana ada Hari yang lebih bermakna yang perlu kita gunakan duit lagi nanti... hehe..

Jadi pada yang nak tengok list boleh review kat page yang ini :




saya punye Majlis? heee.. sampai masanya saya kongsikan... saya nak buat sendiri semua jika boleh.. hehe ^_^ insya-Allah, tak nak tunang lama-lama..aminn...

1 'ulasan':

Chachos Cheezy Wedges said...

lagu dekat blog nie dlu ape ehhh??

'Sahabat'

♥ Popular Post ^_^ ♥

 
'Ketenangan' Copyright © 2013 Design by nurilla Official Love Diaries