Menu

'Diri Saya ^_^'

My photo
♥Aku tak sempurna. Kau pun tak sempurna. Ketidaksempurnaanmu menjadi pelengkap ketidaksempurnaanku, hingga kita akan sempurna, meskipun hanya bagi kita berdua. Biarlah Allah yang Maha sempurna, yang berhak menilai kesempurnaan kita...♥

'Dimana Bayiku (^^,)'

seronok nyer if dah ada anak sendiri...hihhik...comel nyer baby kat bawah nie...(^_^)


Entry nie saje untuk merehatkan minda seketika..hikhik...


Seorang nenek berusia 65 tahun melahirkan seorang anak.
Rakan2nya datang berkunjung untuk menjenguknya. Ketika mereka ingin melihat bayi nenek tersebut.. nenek itu berkata

"Nanti dulu!"

Beberapa minit kemudian mereka berkata ingin melihat bayi itu lagi.

Tetapi nenek itu tetap berkata

"Nanti dulu!"

Akhirnya mereka bertanya :

"Bila kami boleh melihat bayi engkau..?"

"Bila dia menangis".

"Kenapa kami harus tunggu sampai dia menangis?"

"Sebabnya aku lupa.. dimana aku letak bayiku tadi.."



hikhik...susahla if lupa letak anak kat mane..sure tak jumpa kalo dia tak nangis..
lain kali bawa lah dia kemana sahaja jika tak ingat...wakaka


wallahua'lam...

10 'ulasan':

Wal said...

"..........."

princess said...

dik syawal...
awat tu?

Ya Habibi said...

dah ada bau2 nasi minyak nie..
heee~

kesian laa anak nenek tu..
adeh~

xpe kak..
tak lama lagi,
adalah baby tu..

lalala

princess said...

to suhana:

yer ke ada bau nasi minyak?
su masak ker..
antar kat akak skit nie..
lapar tak makan lg..hikhik...

e2lah...
lama kena tggu nak ank dia ngis agknya..

insya-allah kalo ada rezki..
aminn..

hikhik...

Wal said...

mksdnye speechless.








(gle gatal nk kawin da. haha)

AsNiza said...

kalau diam sampai bila2 (mati) abis laa..isk.. kena letak sensor, standby ngn remote, haha

princess said...

to bdk kecik syawal:
amboi...suka suki jer...
tak da kena mgena tau...
ala...syawal pun mesti nak ada baby jg kan...

tak salah pun terpikir...haha..
btl tak kak niza?(^_^)

to kak niza:
hikhik...
idea bagus tu kak..

ada org bt ker yer?=)

PuteriDeanna said...

ehem....kawen jela kak dila...
nak sangat bebi kan...
hehehe......

princess said...

to puterideanna:

salam..hye pe kbr?
lama x nmpk..
tetiba ada kat sini..
jmp mne link akak..

hehe...

Anonymous said...

hikhik....

'Sahabat'

♥ Popular Post ^_^ ♥

 
'Ketenangan' Copyright © 2013 Design by nurilla Official Love Diaries