Menu

'Diri Saya ^_^'

My photo
♥Aku tak sempurna. Kau pun tak sempurna. Ketidaksempurnaanmu menjadi pelengkap ketidaksempurnaanku, hingga kita akan sempurna, meskipun hanya bagi kita berdua. Biarlah Allah yang Maha sempurna, yang berhak menilai kesempurnaan kita...♥

'Yang Mana Satu Pilihan Anda..^^,'

Dengan nama Allah Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang


Just saje2 tulis entry kali ini..agak2 if korang dapat nasi yang dihias macam kat bawah nie..korang makan tak?agak yang mana paling korang semua suke if dapat yer..(^_^)




yg nie tak th la saya hiasan apa kan...^^,


yang ni untuk siapa suke pada bear..hikhik


yang nie memg muke owg..if dapat rasa mcm kelakar je nak makan..(^,^)



nie..gmbr kartun..tp x th citer kartun apa..ada sape2 suke?



untuk sape2 pkai cermin mata..hikhik (gurau2 jer yer..)


nie citer kartun robot..apa ek tajuk dia..lupa dah..hehe


p/s: agak2 yang mane korg suke dan ada rasa nak makan ek..jika dapat?
wallahua'lam....

7 'ulasan':

mizaranun said...

mmmm..rasanya xleh nk makan sume..hikhik

princess said...

to mizranun:

hikhik..tahu x per...
rasa semacam jer nak makan...(^_^)

1jj4 1912 said...

heheheh..sy xnak makan nih..
saya letak lam frame, gantung kat dinding.. ;D

princess said...

to ijja:

abis la bersemut nant kat dinding..
semut mai pakat dtg..hikhik..

Ya Habibi said...

Assalamu'alaikum kak illa.. ^_^

huu~ mana satu jadi pilihan hati untuk di masukkan dalam perut?

gulphh! takde satu pun menjadi pilihan..

takboleh nak makan, kalau makan rasa cam jadi kanibal laa pulak..

tak boleh! tak boleh! tak boleh!

hee~

1jja1912 said...

sekali dengan semut2 saya framekan..
hahahhahaha..

princess said...

to suhana:

hikhik...
adoi..lagi ganas kanibal plak tu..
kot2 ada sape2 yg rasa nak mk..
mne tahu sedap ke kan?=)


to ijja:

femes semut skali..
hikhik....

'Sahabat'

♥ Popular Post ^_^ ♥

 
'Ketenangan' Copyright © 2013 Design by nurilla Official Love Diaries