Menu

'Diri Saya ^_^'

My photo
♥Aku tak sempurna. Kau pun tak sempurna. Ketidaksempurnaanmu menjadi pelengkap ketidaksempurnaanku, hingga kita akan sempurna, meskipun hanya bagi kita berdua. Biarlah Allah yang Maha sempurna, yang berhak menilai kesempurnaan kita...♥

'Syukran ye Teman ...'

Dengan nama Allah Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang




syukran masyitah bagi ila award nie dan juga arisha bagi award yg sama...hehe ... sayang kamu berdua....

tag dari masyitah dan arisha...

Rules And Regulation:

Adalah baik sekiranya anda menulis 25 perkara yg org xtau semasa kecil anda. dihujung entry, anda harus memilih 5 org utk ditag. Anda amat bertuah jika ditag saya sbb sy ingin tau lebey lanjut tentang zaman comel anda dulu..


hikhik...saya rasa tak cukup 25 nie...mana yang boleh jer yer rerama comey...(^_^)

  1. lahir tak cukup bulan
  2. kena tahan kat hospital lpas lahir sebulan sbb kecik sgt
  3. alhamdulillah diberi pluang hidup smpai skng sbb doc kata 50-50 je if bawa blik..
  4. manja sbb dapat adik lmbt(skng x mnje sgt ada adk 3 owg dah..hehe)
  5. suke main masak2..hehe
  6. pernah eksiden dgn akak n ayh..tp akak je yg teruk..huhu
  7. first time dpt adk suke sgt2..kecik jer..tp skng adk lgi tnggi dr akak dia..(pndek ke daku)
  8. suke kacau adik2 time dorg kcik..sakat bagi nangis..hikhik
  9. jtuh basikal ada owg buat..rasa geram je dgn bdk tu time tu..tp skng ok kawan balik dah.
  10. lagi...apa yer...ckup2 dlu yer dik rerama..nant akak msg jelah..segan nak tulis banyak kat sini..(^_^)..malu rase....

hehe...ckup yer arisha... jadi kat sini saya nak bagi tag nie untuk :

  • kak niza
  • puteri
  • atul
  • kak asma
  • suhana

  • -semoga kalian sudi menjawab yer tag tersebut...tapi if tak nak jawab tak pelah...(^^,)

    wallahua'lam....


8 'ulasan':

rerAma chUmey said...

thanks akak chumey..ye2..rhsia lain yg chumey2 ti akak bg taw kat arisha lg erk..hehehe..

syg akk jgk!!

princess said...

to rerama chumey:

hikhik..
segan nak tulis bnyk2 kat situ..
tulis2 skit2 jer ye..
insya-allah...

syg arisha...(^_^)

Wal said...

nape x tmbh?

11. bercita2 nak kawin pada umur 7 taun.

princess said...

to syawal:

wahh...syawal nak kahwin time tu yer dlu...

akak tak pun..lama lagi...

wakka

Ya Habibi said...

Assalamu'alaikum..

Kak.. awat daku terasa akak buat tak memenuhi syarat??

*hairan

hehehe~

nie mesti akak suka main make up masa kecik2 kan? tampal sana, lenyek sini, tempek situ.. ekekek~

wekkk! =P

princess said...

to suhana:

takper2..x kisah...arisha dia bagi jawab sikit jer..
jadi sue sila jawab yer..
25 tau..hikhik...

slmt mnjawab...

lalala

AsNiza said...

alhamdulillah, finally sempat juga akak ambik award nie, hee.. syukran2

princess said...

to kak niza:

trima kasih sudi amik dan jawab..hikhik..
best baca zaman cumey akak dlu(^_^)

'Sahabat'

♥ Popular Post ^_^ ♥

 
'Ketenangan' Copyright © 2013 Design by nurilla Official Love Diaries